" /> Alle informatie over de webshop van het Glaswinkeltje

U Vindt De Webwinkel Van Glaswinkeltje Op

Designglasonline.com
www.DesignGlasOnline.com
Easy Shopping En Betaling Met IDeal In De WebWinkel van Glaswinkeltje en MuranoGlas.nl


Klik Voor Meer Informatie Op De
Blauwe Info Knoppen:

* Betalen Eenvoudig En Veilig

Eenvoudig En Veilig Betalen
Met iDEAL, PayPal, en Paypal-kadobon of vooruitbetaling kunt u eenvoudig en veilig betalen.

Informatie over Mollie onze Payement Service Provider (PSP)
Mollie biedt betaal- en SMS-diensten aan. Overzichtelijk, transparant en voor een lage prijs. Mollie’s diensten zijn makkelijk toegankelijk voor een breed publiek en tegelijkertijd flexibel genoeg om geïntegreerd te worden in complexere websites en bedrijfssystemen. Mollie verwerkt voor Glaswinkeltje alle webwinkel betalingen. Op het moment van betaling wordt u dan ook doorverwezen naar een pagina van Mollie en deze naam staat ook op uw afrekening vermeldt.

Beveiligde site:
Met behulp van geavanceerde SSL technologie worden transactiegegevens versleuteld en worden je gegevens veilig over het internet verstuurd. Kijk bij het betalen naar de 'https://' in de adresbalk van de browser - de 's' staat voor 'secure' (=veilig).
Klik op onderstaande logo's voor meer informatie over Mollie en PayPal.

iDEAL


iDEAL
Met iDEAL is het vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer de bank. Hierna wordt u door geleid naar de eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseert u de betaling. iDEAL wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, en SNS.

Vooruitbetaling
In het geval dat u liever niet online betaalt, dan kan het bedrag ook worden overgemaakt. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij uw bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee op eBay en in andere online winkels betaalt kan worden. Maar u kunt met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kunt betalen vanaf uw bankrekening, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op
http://www.paypal.nl.

* Levering en afhalen

Snelle levering
We streven ernaar om binnen drie werkdagen te leveren na ontvangst van betaling, indien langer nemen wij met u contact op. Bestellingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Post.nl levert in 96% van de gevallen binnen 1 dag. We kunnen echter nooit garantie geven dat de bestelling de volgende dag aankomt.
 
Als we de bestelling versturen ontvangt u van ons een e-mail met een Track & Trace code. U kunt er dan vanuit gaan dat het pakket hoogstwaarschijnlijk de volgende dag aangeboden wordt.

Als er na drie dagen nog geen pakket is ontvangen, mail of bel ons dan even dan kijken we via Track en Trace waar het pakket zich eventueel bevindt.

TIP! betaal met Veilig Online met iDEAL of PayPal voor snelle verzending.

Afhalen aan de balie
Pakketten kunnen worden afgehaald. Altijd in overleg met Henriette of Jan opdat de pakketten klaar staan. Kosten van verzending vervallen dan uiteraard.
 
Leveren uit voorraad
We leveren uit voorraad. Indien het product niet voorradig is dan staat dat vermeldt bij het betreffende product en wordt u na de bestelling per e-mail op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd. Orders worden compleet uitgeleverd. Dat wil zeggen: indien er een product bij zit wat tijdelijk niet voorradig is dan wachten we met uitsturen tot alles weer leverbaar is. Als er haast is bij de klant dan gaan we in overleg de order in gedeeltes uitsturen.

Het pakket wordt in Nederland aangeboden met handtekening ontvangst door Post.nl of bij kostbare of grote objecten, door onze eigen pakketservice. Er wordt twee keer aangeboden. Daarna krijgt u een afhaalbericht en kunt u de bestelling ophalen bij het Postkantoor. Daar blijft het pakket ongeveer 1 week.

* Verzendkosten

Lage verzendkosten:
* Nederland € 5,75 (gemiddelde levertijd 1-2 dagen,

* Maximum formaat:
100 x 70 x 58 cm (l x b x h) , Max gewicht: 30 kg)
* Voor bestellingen voor Europa is de prijs op aanvraag. Stuur een mail naar verzendkosten@glaswinkeltje.nl

* Ruilen

Ruilen is geen enkel probleem
Niet helemaal tevreden over de bestelling? Binnen 14 dagen na levering kunt u producten zonder opgaaf van reden retourneren.

Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:
* Eerst dient u de retour te melden via retourzending@glaswinkeltje.nl * U ontvangt een retour nummer welke u op de pakbon kunt vermelden en kan toevoegen aan de retourzending.  * Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden * Zodra wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag binnen 1 week.

Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres:
Glaswinkeltje
t.a.v.: Retourzending
Lobeliuslaan 92
2341 PK Oegstgeest

De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper. Als een bestelling toegestuurd is in envelop mag deze ook retour in een envelop. Kosten van retour in een doos zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de doos. Let op bij dure producten! Het is raadzaam om deze verzekerd te laten retourneren. Defecte/beschadigde producten worden niet door ons vergoed.

* Klachten

Klachten worden direct opgelost

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar
klachten@glaswinkeltje.nl
Op alle leveringen door Glaswinkeltje gelden onze algemene voorwaarden.

* Extra informatie

Extra Informatie
Voor voorraad informatie of vragen/klachten over je bestelling mail:
servicedesk@glaswinkeltje.nl of bel 06 51798837
 
Contactpersoon: Henriette Verfaille
Bereikbaar van Maandag tot en met zaterdag van 11.00-17.00 uur
 

* Privacy

Privacy
Glaswinkeltje respecteert de privacy van alle gebruikers. Voor de verzending wordt er een aantal gegevens van u gevraagd. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.
Geef ons uw mening Wij horen graag van u hoe we onze service kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met Hartelijke Groet!
Henriette Verfaille en Jan Jansen

* PayPal Kadobon Kopen

Betaal met een PayPal-cadeaubon of geef het cadeau. Als u iemand zou willen verrassen met iets bijzonders of leuks, maar u twijfelt nog of hebt geen keuze kunnen maken uit onze collecties, dan is een cadeaubon geven ideaal!
Hiernaast een voorbeeld:
PayPal
U kunt de cadeaubon hier aanmaken:


Moment opname van onze webwinkel klik voor de site op:
www.DesignGlasOnline.com